HIZLI ERİŞİM
11.05.2018

GASTRONOMİDE PAZARLAMA ARACI OLARAK SOSYAL MEDYA

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Mutfak Sanatları Merkezi, Mutfak Sanatları Eğitim Merkezi ve Türes Derneği işbirliğiyle düzenlenen panelde, Gizem Özdilli’nin sunumu ile “Gastronomi’de Pazarlama Aracı Olarak Sosyal Medya” konusu ele alındı.

Gaziantep Üniversitesi 15 Temmuz Yerleşkesi Konferans Salonu’nda “Uzaklarda Arama Tarih-Kültür-Lezzet Burada” programı çerçevesinde düzenlenen ve Sosyal Medyanın Gastronomi Açısından Önemi’nin ele alındığı panelde Ramazan Bingöl, Doğal Gurme, Şef Doğa Çitci, Şef Ayvaz Akbacak, Fakir Gurmesi, Yemekneredeyenir.com, Şef Özlem Mekik ve Mide Filozofu konuşmacı olarak katıldı.

Gastronomi Bölümü ile Turizm Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin büyük ilgi gösterdiği panelde, Türk Mutfağı’nın ve yöresel lezzetlerin ön plana çıkarılarak, modernize edilerek Dünya’da tanıtılması gerektiği vurgulandı. Sosyal medyanın turizm ve ekonomi açısından önemine değinildi. Bir şefin mutfakta ön plana çıkabilmesi için bir alana yoğunlaşarak, sürekli kendini geliştirmesi gerektiğinden bahsedildi.