GASTROANTEP FESTİVALİ DEMOKRASİ MEYDANI'NDA BAŞLADI
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Gaziantep Geliştirme Vakfı koordinasyonunda, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği ile Türk Hava Yolları gibi çok sayıda kurum ve kuruluşun desteğiyle bu yıl ilk kez düzenlenen Gaziantep Uluslararası Gastronomi Festivali Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen törenle başladı.
Gaziantep Offroad Kulübü,Chopper Kulübü, Klasik otomobillerin yer aldığı meydanda Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı ve Şehitkamil Halkoyunları Topluluğu ve Büyükşehir Belediyesi Halkoyunları Topluluğu tarafından sergilenen performanslar vatandaşlar tarafından beğeniyle takip edildi.
Demokrasi Meydanı’nda gerçekleşen açılış töreninde, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, milletvekilleri, festival konukları oyuncu Engin Altan Düzyatan, Ceyda Düvenci, Tamer Karadağlı, Dünyaca ünlü Michelin yıldızlı şefler, pasta şefleri, Türkiye’nin gastronomi profesyonelleri ve şefleri yer aldı.