HIZLI ERİŞİM
26.03.2019

ETEM ÇALIŞKAN RESİM VE KALİGRAFİ SERGİSİ AÇILDI

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Etem Çalışkan "Resim ve Kaligrafi Sergisi" Gaziantep Sanat Merkezi’nde sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Sergide, Hattat, Gazeteci ve Ressam Etem Çalışkan'ın farklı türdeki çalışmalarından oluşan eserleri yer aldı.

Açılışa, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Latif Karadağ, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Oya Alpay, Etem Çalışkan'ın öğrencileri ve sanatseverler katıldı.

Çalışkan, 91 yaşında, 91 eseriyle bu serginin açıldığını ifade ederek, "Sanata ve sanatçıya değer veren insanları gördükçe mutlu oluyorum. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e bu sergiye ev sahipliği yaptığı için teşekkür ediyorum." dedi. Çalışkan, Fatma Şahin'e özel hazırladığı tabloyu Karadağ'a teslim etti.Karadağ da Çalışkan'a ve katılımcılara teşekkür etti. Konuşmaların ardından sergiyi gezen Karadağ ve Alpay, sanatçının eserleri hakkında bilgi aldı.

Etem Çalışkan Resim ve Kaligrafi Sergisi, 26 Mart- 8 Nisan 2019 tarihleri arasında Gaziantep Sanat Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlayacak.