HIZLI ERİŞİM
24.04.2012

YABANCI DANS GRUPLARININ GÖSTERİLERİ ÇOCUK ŞENLİĞİNE RENK KATTI

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Masal Parkı'nda gerçekleştirilen 3. Çocuk Festivali kapsamındaki düzenlenen Uluslar arası Halk Oyunları Şenliği’ne çeşitli ülkelerden de katılım yoğun oldu.

 

Masal Park’ta gerçekleşen Uluslararası Halk Oyunları Şenliği’ne Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Bulgaristan, Makedonya, Romanya ve Ukrayna gibi ülkelerden gelen halk dans toplulukları şenliğe ayrı bir renk katılar.

 

VATANDAŞLARDAN GÖSTERİLERE YOĞUN İLGİ

 

Havaların güzel olmasını da fırsat bilen vatandaşlar çocukları ile birlikte Masal Park’taki şenlik alanına akın ettiler. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen etkinlikte miniklerin sergiledikleri halk oyunları ve yabancı ekiplerin dans gösterileri izleyicileri adeta büyüledi.

 

Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan ile Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın'ın da katıldığı programda çocuklar doyasıya eğlendiler. Renkli görüntülere sahne olan şenlikte Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan ile Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden ve yabancı ülkelerden gelen folklor ekiplerine yakın ilgi göstererek, bir süre sohbet ettiler.