Ana Sayfa

ŞAHİN: DEDİ KODULARA İNANMAYIN

Haberler
30 Haziran 2020

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep şebeke suyuna zehir katıldığı dedikoduları dolaşıma sokularak kargaşa oluşturmak hedeflendiğini söyledi. Şahin, vatandaşların bu tür dedi kodu söylemlerine inanmamalarının ve kargaşaya mahal vermemelerini istedi.

 

Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) konuyla ilgili saçma dedikoduların asılsız olduğunu bildirir bir açıklama yaptı. Ayrıntılı bir şekilde okumanızı ve hemşerilerimin sağduyularını koruyarak, kendilerini geri dönülmez yanlışlara sevk etmeye çalışan bir takım kişilerin oyunlarına gelmemelerini rica ediyorum.

 

NUMUNELERİMİZ TEMİZ ÇIKTI

 

Bugün sabah saatleri itibariyle Gaziantep içme suyuna zehir atıldığı yönünde bazı dedikodular üretilmiş olup, haber merkezlerimize de bu yönde bilgiler ulaşmıştır.

 

Gaziantep içme suyu Hacıbaba Arıtma Tesisleri'nde arıtılarak şebekeye verilmekte olup, bugün itibariyle çeşitli noktalardan alınan numunelerde de her hangi bir olumsuz bulguya rastlanmamıştır.

 

Gaziantep içme suyu şebekesindeki sular, insani tüketim amaçlı içme suyu standardına uygun olup, vatandaşlarımızın gönül rahatlığı ile içebilecekleri bir sudur.

 

 

Gaziantep İçme Suyu Terfi Merkezleri, depoları ve arıtma tesisleri ve şebekesi Genel Müdürlüğümüz kontrolü altında olup, bu tür asılsız haberlere itibar edilmemesi hususunu kamuoyunun bilgisine arz ederiz.

© 2025 Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tüm Hakları Saklıdır. | GBB Bilişim Hizmetleri Tarafından Geliştirildi
153 Başvuru Formu