Ana Sayfa

Çeled Uşaklar Ayakta Alkışlandı

Haberler
30 Haziran 2020

Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar Salonu’ndaki oyunu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Ası Güzelbey, Büyükşehir Yardım Gönüllüleri Dereneği Başkanı Derya Güzelbey, CHP Gaziantep Milletvekili Akif Ekici’nin yanı sıra çok sayıda sanatsever izledi.

Orhan Uslu’nun yazdığı oyunun yönetmenliğini Ferhat Geçer yaptı. Gaziantep’e tayin olan Ceyda Öğretmen’in tamamı Antepli öğrencilerden oluşan bir sınıfta yaşadığı olayların anlatıldığı oyunda, Antep şivesi ile konuşan öğrencilerin kente özgü geleneklerini yadırgayan öğretmen sonunda kendisi de Antepli gibi yaşamaya başlıyor.

İzleyiciler tarafından ayakta alkışlanan oyunun sonunda Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Asım Güzelbey Çeled Uşaklar oyununun yazarı Orhan Uslu’ya çiçek takdim ederek teşekkür etti.

© 2025 Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tüm Hakları Saklıdır. | GBB Bilişim Hizmetleri Tarafından Geliştirildi
153 Başvuru Formu