Ana Sayfa

BÜYÜKŞEHİR, İHTİYAÇ DUYULAN BÖLGELERE CAMİ YAPIYOR

Haberler
30 Haziran 2020

   İlk etapta Karacaoğlan mahallesi ile Göllüce mahallesine birer cami yaptıran Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, duruma göre cami yaptırımlarını sürdürecek.

Karacaoğlan mahallesinde bin kişi kapasiteli Şeyh Şamil Cami’nin yapımını tamamlayarak hizmete açan Büyükşehir Belediyesi, mahalleli vatandaşlardan olumlu dönüşler aldı. 

Öte yandan, Göllüce mahallesindeki bin kişilik caminin de bu yılın sonuna kadar bitirilmesi hedefleniyor. 

 

Yetkililer; cami yapımının yanı sıra ihtiyacı olan camilerin dış cephe tadilatı ve kubbe yapımını  gerçekleştirken, birçok camiye de kum, çimento, demir, boya gibi yardım malzemesi de sağlıyor. 

© 2025 Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tüm Hakları Saklıdır. | GBB Bilişim Hizmetleri Tarafından Geliştirildi
153 Başvuru Formu