30/10/14 - 14:09
Güçsüzler Yurdu Şube Müdürlüğü
Güçsüzler Yurdu Şube Müdürü

A.Kamil DÜĞÜM

1953 yılında Gaziantep?te doğdum. Liseyi Gaziantep lisesinde okudum. Gaziantep Eğitim Enüstüsü matematik bölümü son sınıftan ayrıldım.

1986-1990 Yıllarında Sağlık Müdürlüğü bünyesinde kurulan, Sağlık Hizmetleri Vakfında yöneticilik yaptım.

1991 yılında Büyükşehir Belediyesinde Sağlık İşleri Müdürlüğünde göreve başladım.2002 yılında Güçsüzler Yurdu Müdürlüğüne atandım. Halen bu görevi yürütmekteyim.

Evli 4 çocuk babasıyım.

Şube Müdürünün Görevleri

a) Müracaat edenlerin sosyal incelemesi yapılarak kriterlere uygun olanların Güçsüzler Yurduna kabulünü yapmak.
b) Bakıma muhtaç fiziksel ve/veya zihinsel engellinin bakımına yönelik olarak kişisel bakım hizmetleri ve psiko-sosyal destek hizmetleri sağlamak.
c) Fiziksel ve/veya zihinsel engellilerin toplum hayatı ile bütünleşmelerini sağlayıcı ve kolaylaştırıcı çalışmaları yürütmek, sportif, sosyal ve kültürel aktiviteler yapmak, teşvik etmek ve yaygınlaştırmak.
d) Üniversiteler, özel kuruluşlar, fiziksel ve/veya zihinsel engellilere hizmet amacıyla kurulmuş vakıf, dernek ve bunların üst kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşları ile kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşlarıyla ortak çalışmalar yaparak fiziksel ve/veya zihinsel engellilere yönelik toplum temelli rehabilitasyon programlarını uygulamak.
e) Kamu kurum ve kuruluşlarına periyodik olarak raporlar hazırlamak ve göndermek.
f) Güçsüzler Yurdunun güvenliğini sağlamak.
g) Kanun, tüzük ve yönetmeliklerle Belediyeye verilmiş görevlerden müdürlüğüne ait hizmetlerin yapılmasını sağlamak.
h) Aylık ve yıllık faaliyet raporları hazırlayıp Daire Başkanlığına göndermek.

Şube Müdürlüğü İletişim Bilgileri
Adresİncilipınar mah. 4 Nolu Cadde Büyükşehir Belediyesi Binası Şehitkamil / Gaziantep
Telefon +90 342 211 12 00
Fax+90 342 211 12 53